Partits | Política

Podem Tiana: “no entenem que el PSC doni ara lliçons d’austeritat”

Miguel Cantador, a l'esquerra, i Enric López reunits al Casal, aquest divendres / Alexia Guilera

Per a la formació el cost zero de les seves campanyes ha estat sempre la norma. També ho serà per la d'aquestes properes Generals.

Alèxia  Guilera | 27/05/2016 a les 14:37 0
 

L’agrupació de Podem a Tiana s’ha mostrat molt escèptica respecte a l’anunci de fer una campanya austera fet aquest dijous per la secció local del PSC. I és que la formació d’esquerres està convençuda, han explicat aquest divendres a La Local, que l’austeritat en les campanyes electorals hauria de ser una norma i no pas una notícia. Una norma que ells i elles s’apliquen sempre, assegura Miquel Cantador, integrant de Podem Tiana:

 

Un altre dels integrants de Podem, Enric López, ha explicat que per a la seva formació el cost zero de les campanyes ha estat sempre la norma:

 

Podem Tiana creu que la “gran majoria” de partits políotics ha viscut “per sobre de les seves possibilitats reals”:

 

La formació d’esquerres ha expressat el seu desig que la decisió del PSC local l’apliqui, també, el gruix de federacions del partit socialista, tant a Catalunya com a l’Estat durant la propera campanya del 27-J.

Podem va ser qui va guanyar a Tiana les passades eleccions generals el 20 de desembre. Malgrat això, la formació local afirma que “seguim fent feina de formiguetes, sense abaixar la guàrdia”. Els propers dies, les formacions localds de Montgat i Tiana es reuniran per decidir el disseny de la propera campanya electoral als dos municipis. Tenen clar, però, que el cost zero i les decisions horitzontals seran les línies que marquin l’orientació de la campanya. També saben que a mitjans de juny faran un gran acte central a Tiana.

Alèxia  Guilera
 
 

Participa