Cultura

Poemes visuals per descriure el confinament

Un dels dibuixos del Ricard Aymar que formaran part de l'exposició. / martalopez

Ricard Aymar inaugura aquest divendres 14 de maig l'exposició ( C O N F I N A M E N T S ), que es podrà visitar a l'Espai Cultural fins al 23 de maig.

Marta  López | 12/05/2021 a les 12:03 0
 

Dos mesos després de l’exposició “Pandèmia”, de Mario Tarragó, l’Espai Cultural de Junts per Tiana torna a acollir una mostra nascuda durant el confinament de l’any passat. Sota el nom, precisament, de ( C O N F I N A M E N T S ), Ricard Aymar presentarà els dibuixos, a tall de poemes visuals, fets durant aquest període:

 

Aymar, igual que Tarragó, formava part del col·lectiu pluridisciplinari L’Estudi. Ell mateix recorda el que va suposar per a ell aquella etapa de la seva vida i el vincle que encara guarda amb Tiana gràcies a això:

 

Ara, ha tornat a Tiana per dur a terme la seva primera exposició després de la pandèmia:

 

La mostra estarà protagonitzada pels seus dibuixos elaborats a tinta xinesa sobre paper, que, segons explica l’artista, segueixen la màxima del “menys és més”. Una disciplina, la del dibuix, que li permet expressar-se de manera ràpida, tot i que en el seu currículum també es troben altres disciplines com la il·lustració, la fotografia o l’escultura:

 

( C O N F I N A M E N T S ) es podrà visitar del 14 al 23 de maig, en horari de cinc de la tarda a vuit del vespre els dies de cada dia i d’onze del matí a dues del migdia els caps de setmana. L’autor estarà present el divendres 14 de maig, dia de la inauguració, i els dissabtes 15 i 22. Totes les obres exposades estaran a la venda.

Igual que en la resta d’exposicions que s’han dut a terme, l’Espai Cultural tindrà un aforament màxim de 4 persones, es prendrà la temperatura i es farà el registre de visites de tots els assistents.

Marta López
Marta  López