Salut

Primer cas de Covid-19 a l’Institut de Tiana

L'Institut de Tiana. / martalopez

S'ha programat per aquest mateix dilluns a les sis de la tarda una videoconferència amb la infermera escolar, per tal de resoldre els dubtes i les preguntes que tinguin els pares i mares sobre els passos a seguir d’ara endavant.

Marta  López | 28/09/2020 a les 14:26 0
 

Nou positiu de Covid-19 als centres escolars de Tiana, aquest cop a l’Institut. L’Ajuntament de Tiana ho ha confirmat aquest dilluns 28 de setembre, tres dies després dels dos positius a l’Escola Lola Anglada.

Ara, tal com marca el protocol, la infermera escolar i referent Covid està treballant per programar les proves PCR a tots els alumnes del grup estable de convivència, considerats contacte estret, i els mestres que han estat en contacte.

El protocol també marca que, depenent de la valoració de vigilància epidemiològica, tot el grup estable de convivència haurà de fer un aïllament domiciliari durant 14 dies després del darrer contacte amb el cas positiu. Encara que les proves PCR surtin negatives, l’aïllament s’ha de mantenir igual, fins que passi el període màxim d’incubació del virus.

Segons informen en el comunicat, s’ha programat per aquest mateix dilluns a les sis de la tarda una videoconferència amb la infermera escolar, per tal de resoldre els dubtes i les preguntes que tinguin els pares i mares sobre els passos a seguir d’ara endavant.

Marta López
Marta  López