Festa Major

Prop de 150 persones gaudeixen el pícnic i els focs

/ tonibravo

El sopar de germanor aplega participants i entitats dels actes festius de Sant Cebrià per gaudir de l’espectacular castell de focs.

Toni  Bravo | 18/09/2016 a les 22:08 0
 

El sopar de germanor ha congregat a  molts integrants d’entitats que han fet possible la Festa Major de Sant Cebrià 2016. A les taules podíem trobar membres de la colla de diables Trempera Nostramo que ha celebrat el seu vintè aniversari, de la cinquena edició de l’Enrucada, dels actes més tradicionals celebrats aquest diumenge o del concurs de Paelles, tal com explica la Maria, de la colla guanyadora del Concurs de paelles al millor gust

 

El castell de focs, al camí dalt d’Alella ha anat a càrrec, un any més i ja són quasi una vintena, de la pirotècnia Tomàs.

IMG_2280

El sopar s’ha aturat passats dos quarts de deu i amb els llums apagats, s’han pogut veure volcans de foc en tro de color vermell, conjunts de colors violeta i llima, i els típics Kamuro, que són els que semblen espigues de blat, amb puntes verdes i vermelles.

El final del castell, uns 10 minuts després del seu inici, ha estat espectacular.  El bombardeig de color amb “pitos “ en vermell, i una descàrrega de 50 dispars “cracker” en un segon, seguida de la descàrrega de trons,  ha aixecat l’aplaudiment del públic.

Un aplaudiment i un final esplèndid en què es poden emmirallar entitats, participants, organitzadors i institucions que amb el seu esforç, passió i il·lusió han fet per Sant Cebrià, unes fantàstiques festes.

Toni  Bravo
 
 

Participa