Eleccions municipals 2019

PSC Tiana celebra la presentació pública d’Albert Sales aquest diumenge

Albert Sales a l'assemblea del passat octubre. / martalopez

Marta  López | 30/01/2019 a les 13:55 0
 

Al llarg de les últimes setmanes, els grups municipals de Junts Tiana i Esquerra Tiana han celebrat les assemblees per escollir el seu candidat a les eleccions municipals del 26 de maig. Quatre mesos abans, a l’octubre, el PSC Tiana també en va celebrar una.

En tots tres casos, els noms dels alcaldables han sortit per unanimitat. Així doncs, Isaac Salvatierra, Marta Martorell i Albert Sales, respectivament, seran els caps visibles de Junts, ERC i els socialistes.

Per presentar-los al públic tianenc, els tres grups han organitzat un acte que es celebrarà al llarg d’aquesta setmana i que serà el primer contacte directe dels candidats i candidata amb els vilatans.

El PSC Tiana serà l’encarregat de tancar la setmana aquest diumenge 3 de febrer amb la presentació del seu candidat Albert Sales:

 

Es farà a les 12 del migdia a la Sala d’Exposicions del Casal i comptarà amb la presència de l’exalcalde de Tiana, Ferran Vallespinós; l’actual alcaldessa, Ester Pujol; i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

https://twitter.com/PSCTiana/status/1089813195584430080

Aquesta setmana també coneixerem el nom d’un nou candidat o candidata. El PDeCat-DC celebrarà la seva assemblea aquest dijous 31 de gener per escollir el seu alcaldable. Només faltarà saber, dels sis partits que formen part del consistori, el nom dels candidats del PP i la CUP Tiana.

Marta López
Marta  López