Cultura

Quartiana juga a casa el proper dijous als Jardins Lola Anglada

D'esquerra a dreta: Martí Serra, Xavi Lozano, Aleix Tobias i Guillem Aguilar / martifrancas

Aleix Tobies, Guillem Aguilar, Xavi Lozano i Martí Serra fa més de 25 anys que toquen junts tot i aquest és el primer projecte dels quatre sols

Martí  Francàs | 15/07/2019 a les 11:59 0
 

El quartet de jazz Quartina actuarà el proper dijous als Jardins Lola Anglada. Aleix Tobies, Guillem Aguilar, Xavi Lozano i Martí Serra van començar a tocar junts als anys 90 amb el grup Toc Mood en que els posaven la música i Joan Armengol, posava la lletra amb els seus poemes. Des de llavors els quatre han fet música junts en projectes molt diversos, ho explica Martí Serra el saxofonista del grup.

 

Un dels principals lligams dels quatre músics amb Tiana és que hi han assajat diverses vegades i que a més senten que s’aprofiten de l’ambient creatiu que hi ha, no només musical sinó de totes les arts.

 

 

El proper dijous Quartiana jugarà a casa. Tenen molts amics, coneguts i saludats a Tiana i després d’haver-hi assajat tants anys les connexions amb el poble són incomptables.

 

Més enllà de Quartiana formen part del projecte Coetus i cadascú forma part individualment d’altres bandes i orquestres relacionades amb el jazz i la música tradicional.

 

 

Martí  Francàs