Menjar i beure | Tast Tiana

Què cuines pel Tast?: al Casino, dues receptes de la pagesia catalana

L'Antonio, el cuiner, a l'esquerra de la foto amb el seu equip al renovat menjador del Casino / Alexia Guilera

Dos plats contundents: callos amb cap i pota i cigrons, d'una banda, i mandonguilles amb sípia i pèsols, d'una altra.

Alèxia  Guilera | 01/06/2018 a les 10:29 0
 

L’Antonio fa pocs mesos que és al capdavant de la cuina del Casino de Tiana. Ja fa temps, però, que té molt clar què cuinarà pel Tast d’aquest any. Són dos plats clàssics de la pagesia catalana, remarca: callos amb cap i pota i cigrons, d’una banda, i mandonguilles amb sípia i pèsols, d’una altra.

La tria de les mandonguilles ha estat, explica l’Antonio, com a homenatge a un mestre cuiner que ell va tenir i que ha mort recentment:

 

És el primer Tast Tiana de l’Antonio i el seu jove equip. Ell, que ve de Sant Cugat, està content de participar per primer cop a una fira gastronòmica tant coneguda:

 

Tant als callos com a les mandonguilles, l’Antonio hi posa el seu toc secret personal. No ens el vol desvetllar: diu que cal tastar-lo a partir del 8 de juny al Tast.

Alèxia  Guilera