Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què cuines, pel Tast? Can Roca torna a apostar per la cuina casolana i el producte de proximitat

Can Roca torna a apostar per dur al Tast el que més els caracteritza: la cuina casolana i el producte de proximitat. És per això que els dos plats escollits per l’Ester Sicras, cuinera del restaurant, per portar a la desena edició d’aquesta fira gastronòmica són els canelons de carn gratinats amb beixamel i formatge emmental, i els pèsols a la catalana:

 

El tastet consistirà en dos canelons i una cullerada de pèsols. L’Ester creu que els canelons tenen molta sortida i agraden molt a la seva clientela. Sense anar més lluny, el passat divendres, durant la sessió de cinema gastronòmic a Can Riera, els canelons de Can Roca van ser els primers en desaparèixer. Igual que molt dels restauradors que participen al Tast, porta molt de temps preparant-los:

 

El Tast porta molta feina, però els serveix per donar-se a conèixer, explica l’Ester. Noticia elaborada conjuntament amb Alèxia Guilera.