Menjar i beure | Tast Tiana

Què cuines, pel Tast? Noves sensacions pel paladar de la mà del Mas Blanc

En Bernat Garcia, xef del Mas Blanc, aquest divendres / annamolas

Un plat de verdures desconstruït, i també, carn a la brasa clàssic, l'elecció del Mas Blac. El seu xef assegura que la innovació del primer plat pot xocar amb els hàbits gustatius del públic del Tast Tiana.

Anna  Molas | 06/06/2017 a les 15:59 0
 

Què fareu, pel Tast? La Local-Ràdio Tiana segueix fent entrevistes amb els 9 restaurants del poble que participen en el Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny.

Gemmes d’espàrrecs amb vinagreta de mostassa, i també, roast beef són els plats escollits que el Mas Blanc portarà al Tast Tiana, de la mà del seu xef Bernat Garcia. La seva aposta es basa en la cuina de mercat, carns a la brasa, arrossos i bacallà. Així descriu els plats:

 

L’elecció d’aquestes dues receptes busca ser pràctica, en el sentit que són senzills de cuinar, i alhora innovadora, ja que les gemmes d’espàrrecs de mostassa són un plat nou pel poble. Bernat Garcia ens explica que es tracta d’una elecció arriscada, ja que pot xocar amb les expectatives dels tianencs i tianenques pel Tast. El plat porta set ingredients diferents, i tots ells s’han de fer al moment i servir en un got. Garcia explica quins són i com es cuinen:

 

Foto: tasttiana.blogspot.com

Gemmes d’espàrrecs amb vinagreta de mostassa. Foto: tasttiana.blogspot.com

El Tast Tiana tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny. Els tiquets per les degustacions de menjar valdran 3 euros i els de les degustacions de vi, 2,5 euros. Els preus tenen descomptes de fins a 3 euros si es compren més tiquets a la vegada.

El programa de totes les activitats el podeu trobar a la web del seu bloc oficial.

Anna  Molas