Viure a Tiana

Queda inaugurat l’E-33

Un moment de la inauguració, aquest dijous a la Plaça de la Vila, amb el bus que farà el servei / Alexia Guilera

El minibus de Tiana a Can Ruti, de l'empresa Tusgsal, comença a funcionar demà. Es podrà fer servir amb la T-10. El director de Mobilitat i Transport de l'AMB ha anunciat que, més endavant, es podrà demanar el bus a través d'una aplicació de mòbil.

Alèxia  Guilera | 19/04/2018 a les 11:55 0
 

Inauguració oficial, aquest matí a la Plaça de la Vila, de la nova línia de bus que enllaçarà Tiana amb l’hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti). Des d’aquest divendres, 20 d’abril, es podrà fer servir el bus, això sí, trucant prèviament per agafar un dels 4 serveis que cada matí, de dilluns a divendres, faran la ruta entre Tiana i l’hospital públic badaloní.

El nou vehicle ha estat present a la Plaça de la Vila durant tota la inauguració. És un minibus de l’empresa Tusgsal, amb una vintena de places i accés per persones amb mobilitat reduïda.

L’alcaldessa, Ester Pujol, ha destacat amb satisfacció que posar en funcionament aquesta línia “incrementa la qualitat de vida de tianencs i tianenques”:

 

Per la seva banda, Joan M. Bigas, director de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha destacat que, per a l’AMB, donar servei a nuclis “petits com Tiana” té una gran importància.

També ha anunciat que, més endavant, es podrà demanar el bus a través d’una aplicació de mòbil:

 

El minibus de Tiana a Can Ruti és de l’empresa Tusgsal. Sortirà de la parada de Can Gosch i farà, des d’allà el mateix recorregut i parades que la resta de línies de bus de Tusgsal, fins la rotonda de la Creu de Terme. Des d’allà, pel lateral de la B-20, arribarà a Can Ruti, per tornar pel mateix itinerari.

Alèxia  Guilera