General

Queda’t i demostrem que Tiana és solidària

Queda't / guillemcuni

Aquest cap de setmana toca demostrar que, a Tiana, ens solidaritzem amb més d'una causa. Mou-te i fem sentir la veu del nostre poble!

Elisenda  Liñán | 22/10/2015 a les 22:41 0
 

1-filled-xl

La Tiana més solidària

Tiana és un poble solidari i sempre ho ha demostrat. Ja fa 3 anys que molts tianencs participeu en el Festival Solidari que organitza Tiana Solidària i, aquest any, no hi podeu faltar. Es farà dissabte al Casal durant tot el dia i hi haurà tallers, espectacles i concerts. Què és el més important? Portar 1 kilogram de menjar, que equival a l’entrada al Festival. Us animeu a batre rècords?

IMG_7580

 

Lloc: Casal de Tiana, c/Isaac Albéniz, 8 – 10

Dia: dissabte

Hora: tot el dia

 

2-filled-xl

Cada passa compta

El dia 19 d’octubre és reconegut com el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. A Tiana, volem fer que cada passa compti amb una caminada solidària. És per això que, per acabar la setmana on deixem enrere el dia 19, es farà aquest acte simbòlic de suport a tots els afectats. L’activitat començarà a les 10h a la Plaça de la Vila i acabarà a l’Ermita de l’Alegria amb un bon esmorzar. Montserrat Furquet serà l’encarregada de llegir el manifest que, de ben segur, serà esperançador.

Día-Cancer-Mama

 

Lloc: Plaça de la Vila

Dia: diumenge

Hora: 10h

 

3-filled-xl

Diumenge de “Bambolines”

En un cap de setmana tan solidari no hi poden faltar les activitats per a nens. Aquest diumenge a les 18h la Sala Albéniz rebrà la companyia de teatre infantil JAM, que presenten al poble el seu espectacle “El Metre”. Així que pares i mares, nens i nenes, prepareu-vos per gaudir d’un espectacle de clown de carrer pensat per tots els públics.

teatro-ni

Lloc: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 8 – 10

Dia: diumenge

Hora: 18h

 

 

Elisenda  Liñán
 
 

Participa