Gent gran | Salut

REFRESCA’T 2: L’aixecament del segrest de la Residència

Entrada a la residència i centre de dia Sant Cebrià. / martalopez

En aquesta sèrie de notícies recordarem els fets més destacats del que portem de 2022.

Marta  López | 28/07/2022 a les 15:01 0
 

El ple va aprovar el 23 de febrer per unanimitat l’aixecament del segrest de la Residència i centre de dia Sant Cebrià i la recuperació de la gestió per part del concessionari. La decisió es va prendre en una sessió extraordinària després que la que estava prevista pel passat dimarts 15 s’ajornés per arribar a un consens entre tots els grups.

L’aixecament del segrest de la gestió de la Residència s’ajorna per assolir “el màxim consens” entre tots els grups

El segrest de la gestió de la residència portava actiu des de feia prop de dos anys. Recordem que, per Decret d’Alcaldia publicat el 3 de maig i ratificat pel ple el dia 5, l’Ajuntament va acordar iniciar el procediment de segrest municipal de la concessió amb caràcter d’urgència, que va concloure per acord plenari el 14 de maig de 2020.

Abans, el 21 d’abril i arran de la resolució de la Directora General d’Autonomia Personal i la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya, s’havia acordat la intervenció sanitària del centre, que va anar a càrrec de Badalona Serveis Assistencials (BSA).

El ple aprova per unanimitat l’aixecament del segrest de la Residència i inclou mesures per garantir un traspàs i un seguiment òptim del servei

Marta López
Marta  López