Esports | Medi Ambient | Viure a Tiana

Reinaugurat oficialment el parc de Can Puigcarbó

De dreta a esquerra: Núria Blasco, Ester Pujol, Núria Garcia i Xavier Doñate en el discurs innagural del parc / martifrancas

Els equipaments s’han dirigit a l’activitat física

Martí  Francàs | 07/10/2017 a les 13:03 0
 

El parc de Can Puigcarbó ha quedat reinaugurat aquest dissabte al matí. La remodelació segueix l’estela de les ja fetes als parcs Salvador Espriu i  Joan Armengol el 2015 i 2016, respectivament. No és casualitat que tots tres parcs quedin relativament lluny del centre del poble: des de l’Ajuntament es va decidir potenciar la descentralització de les activitats d’oci. L’alcaldessa Ester Pujol ens ho explica.

 

A diferència dels parcs Joan Armengol i Salvador Espriu -dedicats als infants-  els equipaments de Can Puigcarbó s’han adreçat a l’activitat física: una pista de 50 metres per fer esprints, diverses màquines de treball muscular i un taulell amb exercicis proposat pels tècnics de Duet Esports per a l’activitat física han de facilitar-ne la pràctica al parc. A més, 2 cops per setmana -els dimarts al matí i els dijous a la tarda- un monitor o monitora de Duet esports farà activitats dirigides al parc.

No només els professionals de Duet Esports faran activitats dirigides: Núria Blasco, regidora d’Esports, Cultura i Cooperació, ha explicat que tothom qui vulgui hi podrà organitzar-hi activitats: només cal avisar prèviament l’Ajuntament:

 

Aquesta remodelació s’ha fet perquè hi ha hagut un canvi en l’ús del parc: fa uns anys era un punt de trobada de gent que hi passejava el gos però ara aquest punt de trobada és la zona de Can Mates – Riera avall – i per tant era necessari reaprofitar l’espai. Ester Pujol se’n felicitava.

 

La inauguració ha acabat amb la Pedalada popular que es fa cada any per aquesta època. Xavier Doñate ha explicat que han endarrerit uns dies la Setmana de la Mobilitat Sostenible per fer-la coincidir amb la inauguració del parc. Així la pedalada ha pogut sortir del parc de Can Puigcarbó acompanyant la inauguració:

 

 

Martí  Francàs