Medi Ambient

Reparació de petits electrodomèstics, l’últim taller d’octubre del projecte “Repara’Tiana”

Tècnic del taller de reparació de bicicletes fa tres setmanes. / sergiquevedo

Els tallers de reutilització d’objectes impulsats per la regidoria de Medi Ambient tanquen el mes amb un taller de reparació de petits electrodomèstics. El novembre el projecte seguirà amb quatre tallers nous.

Anna  Molas | 25/10/2017 a les 12:15 0
 

El projecte “Repara’ Tiana” finalitza el mes amb un taller de reparació d’electrodomèstics. Després de passar per la reparació de bicicletes i arreglar roba, Solidança, entitat que els realitza, s’atreveix a instruir amb nocions bàsiques d’electrònica.

A les persones participants se les anima a portar electrodomèstics petits com ara cafeteres, planxes, làmpades o altres, a partir dels quals es treballarà i s’ensenyarà tècniques per arreglar-los.

Nati Yesares, responsable de Medi Ambient de Solidança, ens explica l’objectiu comú dels tallers que han portat al poble:

 

La missió de Solidança va més enllà de la promoció del reciclatge, es tracta de recuperar tècniques d’autonomia que ja no s’ensenyen. Així ho expressa Yesares:


El mes de novembre el projecte “Repara’Tiana” seguirà amb quatre tallers nous de la mà de la mateixa entitat. Els temes seran la costura creativa (dia 8), l’assessorament tèxtil (dia 15), l’assessorament informàtic (dia 22) i la restauració de mobles, que s’havia de fer el mes d’octubre però que es va ajornar (dia 29). Per tots ells es necessita inscripció prèvia a la biblioteca.

El taller de reparació de petits electrodomèstics es farà avui dimecres de 17.30h a 20.30h a la Biblioteca Can Baratau.

Cartell del taller.

Cartell del taller.

Anna  Molas