Política

Reparteixen paper groc per embolicar regals

Repartiment de paper reivindicatiu per embolicar, aquest matí al mercat setmanal / Alexia Guilera

L'epicentre de l'acció ha estat, avui, dia de mercat setmanal, la Plaça de la Vila. Al paper d'embolicar que han repartit s'hi pot llegir: "el millor regal, la llibertat".

Alèxia  Guilera | 02/01/2018 a les 15:55 0
 

Per a ells i elles, el groc és el símbol que demana la llibertat dels presos polítics catalans. Per això, aquest dimarts un grapat de tianencs i tianenques ha repartit paper groc per embolicar regals per diversos indrets de Tiana.

L’epicentre de l’acció ha estat, avui, dia de mercat setmanal, la Plaça de la Vila. En Lluís Neira, una de les persones que repartien aquest particular paper d’embolicar, ens explica l’objectiu de l’activitat:

 

Al paper d’embolicar que han repartit s’hi pot llegir: “el millor regal, la llibertat”.

 

DSC_0998

Xocolatada solidària ajornada

D’altra banda, Lluís Neira ha explicat que d’aquí a pocs dies se sabrà la data en què es farà la xocolatada solidària que hi havia prevista per aquest 1 de gener i que es va posposar, per seguretat, degut al fort vent que bufava. A la xocolatada, que segurament es farà a finals de gener a la sala d’exposicions del Casal, hi haurà un taller de dibuix i s’escriuran cartes als presos polítics catalans. També es rebran aportacions per la caixa de solidaritat.

Alèxia  Guilera