Cultura

Retrats no convencionals

En Mario Tarragó retratant algú. Foto: Guillem Francàs / martalopez

En Mario Tarragó està fent representacions molt subjectives de les persones que han volgut ser pintades

Guillem  Francàs | 21/03/2021 a les 15:30 0
 

L’exposició de la nova obra “Pandèmia” de l’artista Mario Tarragó a l’Espai Cultural de Junts per Tiana ha anat acompanyada de la presència del propi autor on avui ha estat fent retrats a qui volgués dels visitants a l’exhibició.

Com explica en Mario, no fa els retrats convencionals als que estem més acostumats de veure:

 

Comenta, en un to distès, que si algú espera una representació de la seva cara tradicional a “l’estil plaça Catalunya” que no vingui perquè no trobarà el que busca. Però sí que afirma que un cop veuen el que ell ha volgut destacar de cada rostre entenen el tipus de retrat que fa.

També ha explicat que, com amb moltes altres coses, els primers retrats serveixen per “agafar ritme” i després poc a poc va plasmant millor el que vol representar de cada persona.

L’exposició a l’Espai Cultural no només compta amb la presència de la nova obra “Pandèmia” d’en Mario que es troba al passadís principal, sinó que també s’hi pot trobar uns retrats de la col·lecció que anomena “Face” i un quadre en particular anomenat “Colorin Colorado”.

En principi, si no hi ha canvis durant la setmana, en Mario Tarragó hi tornarà a ser el proper dissabte 27 de març oferint els seus retrats. Serà a partir de les 9 del matí i, en funció de la demanda, no es descarta prolongar l’horari fins a dissabte a la tarda.

Des de Junts per Tiana expliquen que, davant l’interès que ha generat la iniciativa i les peticions que tenen, recomanen fer inscripció prèvia al mateix Espai Cultural o via missatge directe a les seves xarxes socials. Així podrien organitzar torns en funció de la demanda.

Guillem  Francàs