Medi Ambient

Revisar la bicicleta abans de sortir és clau

L'Andoni, tècnic en reparació de bicis, al taller a Can Baratau, aquest dimecres / sergiquevedo

Aquest dissabte 7, a les 10.30h es fa la pedalada que cada any organitza Medi Ambient de Tiana. Per això, aquest dimecres s’ha volgut fer un taller d' ITB (Inspecció tècnica de Bicicletes) a la biblioteca Can Baratau.

Sergi  Quevedo | 04/10/2017 a les 19:47 0
 

Aquest cap de setmana toca sortir a pedalar pel Medi Ambient. Però abans cal que revisem la nostra bicicleta. El motiu és ben senzill: cal que estigui a punt per no tenir problemes a mig recorregut i, al mateix temps, no patir cap tipus d’accident. Per això, des de Medi Ambient de Tiana s’ha posat en marxa aquest dimecres a Can Baratau el taller de ITB (Inspecció Tècnica de Bicicletes), un taller que consisteix en veure i repassar si la teva bicicleta està a punt per fer-la servir. Serà el primer d’un seguit de tallers setmanals, anomenats “Repara’t Tiana” que es faran cada dimecres a la bilioteca.

tallers m ambient

L’Andoni, tècnic del taller, ens explica per què es tan important tenir la bicicleta revisada:

 

I és que cal fer-ho cada any i, al mateix temps, sempre és bo fer-ho abans de sortir. Per això, el mateix tallerista ens explica quines són les revisions prèvies necessàries per poder començar a utilitzar una bici.

 

Avui en dia les bicicletes són molt populars però, alhora, cada cop són més complicades i tecnològicament més avançades. Tot i això, l’Andoni ens reconeix que la bicicleta sempre té un manteniment que tu mateix et pots fer a casa.

 

Un cop revisades les bicicletes ja estem a punt per poder participar a la pedalada que organitza la Regidoria de Medi Ambient. Tindrà lloc aquest dissabte 7, a partir de les 10.30h, al parc de Can Puigcarbó de Tiana.

Sergi  Quevedo