Ajuntament | Política

Ricard Fabra: “Jo no demanaria la dimisió de Salvatierra per ser el nou cap de Premsa d’ERC”

El portaveu municipal d'ERC als estudis de La Local, aquest dimarts / Alexia Guilera

Tot i que ERC forma part del govern municipal, del qual Junts és oposició, Fabra no creu que aquesta sigui una situació incòmoda. El mateix opina Junts per Tiana.

Alèxia  Guilera | 12/04/2017 a les 10:18 0
 

“No hem de barrejar les dues coses i, en tot cas, és un tema intern de Junts”: aquesta és la valoració que fa el portaveu municipal d’ERC, Ricard Fabra, de la notícia que el portaveu municipal de Junts per Tiana, el periodista Isaac Salvatierra, és el nou cap de Premsa d’Esquerra Republicana nacional.

 

Tot i que ERC forma part del govern municipal, del qual Junts és oposició, Fabra afirma que no és una situació incòmoda pel seu partit:

 

El portaveu republicà desitja “molta sort” a Salvatierra en aquesta nova etapa, que reconeix que pot ser “difícil” per al portaveu de Junts.

Fabra assegura que la resta de l’equip de govern (format per ERC amb el PSC) “té el mateix tarannà” que ell. Afirma que no creu que el nou cap de Premsa hagi de dimitir com a portaveu de Junts però que si ERC li demanés la dimisió de Salvatierra, ell “ho faria”.

Com ho veu Junts per Tiana

Per la seva banda, la portaveu de Junts per Tiana en aquest assumpte, Gemma Liñán, ha dit que es tracta d’un tema “estrictament laboral” d’Isaac Salvatierra i que, per tant, “està fora de les competències de Junts”. Malgrat això, ha remarcat que la tasca de l’agrupació d’electors i del seu portaveu continuarà exactament com fins ara, perquè el nomenament de Salvatierra no hi ha d’interferir:

 

Liñán ha subratllat, també, que la nova feina del seu portaveu municipal a ERC no és un càrrec polític sinó tècnic:

 

Gemma Liñán ha dit que, fins el moment, Junts no ha rebut cap reacció, per cap mitjà, de càrrecs de l’equip de govern municipal.

Alèxia  Guilera