El Maresme

Robert Poch i “Tot anirà bé”: nova proposta musical del Maresme

/ sergiquevedo

El cantautor de Vilassar de Dalt, format a l’Escola de Músics de Badalona, treu el seu primer treball en solitari: “Tot anirà bé”, que presenta per tot El Maresme.

La  Local | 20/07/2016 a les 16:39 0
 

Es considera un romàntic i per això ha decidit treure el seu primer treball en format CD. “Tot anirà bé” es el nom del primer treball discogràfic del maresmenc Robert Poch. Després d’anys com a acompanyant a moltes bandes, ha decidit fer el pas de presentar el seu primer treball: un recull de cançons escrites i composades per ell mateix. A més, reconeix que ha fet “gairebé tots els papers” de la banda.

Format com a músic a l’Escola de Música de Badalona, en Robert té referents de tot tipus, des dels Beatles més tradicionals, fins a artistes més actuals com la Judith Neddermann. Són alguns dels referents d’un cantautor que, després de molt de temps, ha decidit posar-se a l’altre cantó i treure disc en solitari:

 

“Tot anirà bé” no només és el nom del disc, sinó que també és el d’una cançó que segons en Robert ha estat un reflex del que ha estat el seu disc i de l’optimisme que desprèn.

 

El CD és un recull de 8 temes. Tots tenen algun record molt especial, ja que en té dedicats als seus fills, a la seva dona. Fins i tot, en dedica a amics que ja no hi són: és el cas d’una de les cançons que reconeix que més estima: “Segurament”. Ens ho explica el mateix Robert Poch:

 

El disc compta amb la col·laboració de Joan Rovira, premi Enderrock 2016 al millor artista revelació. Tota una declaració d’intencions d’aquest cantautor que vol reivindicar la música en català: considera que torna a ser dalt de tot amb propostes i autors molt interessants.

La  Local
 
 

Participa