Joventut

Ruido Photo organitza un taller de fotografia a l’Escorxador

El Centre Cívic de l'Escorxador. / annamolas

El fotògraf tianenc Pau Coll serà l'encarregat de conduir-lo. A partir d’aquest dissabte 27 d’octubre i fins l’1 de desembre, de cinc a set de la tarda, es faran cinc sessions totalment gratuïtes.

Marta  López | 26/10/2018 a les 14:30 0
 

El fotògraf tianenc Pau Coll, membre de Ruido Photo, dirigirà el taller de fotografia “Fotografiem el nostre poble” destinat a adolescents d’entre 12 i 17 anys. A partir d’aquest dissabte 27 d’octubre i fins l’1 de desembre, de cinc a set de la tarda, es faran cinc sessions totalment gratuïtes al Centre Cívic de l’Escorxador.

En total, seran 10 hores de curset que, tal com explica el mateix Pau Coll, tenen com a objectiu que els adolescents que s’hi apuntin expliquin Tiana a través d’imatges:

 

En Pau explica quin serà la dinàmica de les classes del 27 d’octubre; 10, 17 i 24 de novembre; i 1 de desembre:

 

L’última sessió es destinarà al mural final, que recollirà el treball de les gairebé sis setmanes de feina:

 

Una de les característiques d’aquest taller és que seran els mateixos alumnes els qui decideixen en què volen treballar, sota la supervisió i les lliçons d’en Pau. Per participar, només cal tenir una càmera de fotos digital i tenir ganes d’aprendre. El fotògraf de Ruido Photo explica com va sorgir la idea del curs:

 

Actualment, totes les places del taller ja estan ocupades.

Marta López
Marta  López