Ajuntament | Política

Salva Bosch serà el nou regidor de la CUP Tiana a l’Ajuntament

En Salva Bosch,a l'esquerra, nou regidor de la CUP Tiana; i en Pau Seda, a la dreta, membre de l'assemblea. / martalopez

Aquest dimarts, durant el ple del desembre, es formalitzarà amb la presa de possessió del seu nou càrrec, en substitució d'Àlex Rosa.

Marta  López | 04/12/2018 a les 12:47 0
 

El número 2 de la llista de les municipals del 2015 de la CUP Tiana, Salva Bosch, passarà a assumir aquest dimarts el càrrec de regidor del grup municipal a l’Ajuntament, després que Àlex Rosa presentés la seva renúncia en el ple del passat novembre:

 

Aquest mateix dimarts li han arribat les credencials de la Junta Electoral Central per poder formalitzar el seu nomenament com a regidor durant el ple del desembre que es celebrarà a les set de la tarda. Des de la CUP Tiana encaren aquest nou projecte amb il·lusió:

 

Així doncs, es posarà fi a una etapa i se’n començarà una altra:

 

En Pau Seda, de la CUP Tiana, i en Salva Bosch expliquen quin és l’estat actual de l’assemblea. A dia d’avui, l’assemblea local de la CUP compta amb 9 membres:

 

Aquesta assemblea és l’encarregada de treballar els temes dels plens, cadascuna amb la seva especialitat, tal com explica en Salva:

 

Podeu seguir el ple de desembre en directe per la web de La Local o sintonitzant el 107.2 de la fm.

Marta López
Marta  López