Ajuntament | Política

Salvatierra: “El govern no se’n surt, es precipita i no se sap anticipar: l’exemple clar és la Ciutadella”

El portaveu municipal de Junts als estudis de Ràdio Tiana durant l'entrevista / martalopez

Aquesta és la segona d’un seguit d’entrevistes amb els portaveus municipals. Tots 6 fan balanç del darrer mig any al poble -uns mesos intensos, plens d’esdeveniments cabdals- i expliquen les seves propostes pel 2018.

Alèxia  Guilera | 12/01/2018 a les 18:32 0
 

Junts per Tiana creu que “aquest govern no se’n surt”. El seu portaveu, Isaac Salvatierra, ho diu tantes vegades en aquesta entrevista que està clar que, per a Junts, és el resum del moment actual pel que fa a l’equip de govern. Un equip de govern “que es precipita, no se sap anticipar i no té un projecte de poble”. I Salvatierra posa un exemple de tot plegat molt i molt recent: la modificació en els canvis de sentit anunciats a la Ciutadella:

 

Aquesta és la segona d’un seguit d’entrevistes amb els portaveus municipals. Tots 6 fan balanç del darrer mig any al poble -uns mesos intensos, plens d’esdeveniments cabdals- i expliquen les seves propostes pel 2018.

Pel que fa a la moció de censura que finalment no s’ha materialitzat contra Ester Pujol, Salvatierra fa diversos matisos: assegura que, per a Junts, fer-la “no era una quëstió d’imperiosa necessitat”, que intentar-ho era “el nostre deure” i que, tanmateix, no es pot dir que pel fet que, al final, no s’hagi fet, aquell procés no hagi sortit bé:

 

Isaac Salvatierra assegura, també, que la gent del carrer, els veïns i veïnes, “ho entenen perfectament”, que no hi hagi hagut moció de censura.

Tal com ja han anat dient, Junts està convençut que a partir d’ara s’obre l’oportunitat de canviar el model “frontista” que hi havia fins ara de governar, model que Salvatierra està convençut que “hem de superar”. Creu que l’escenari polític actual a l’Ajuntament “ens enforteix a tots”:

 

Pressupost prorrogat 

La decisió de prorrogar el pressupost municipal per part de l’actual equip de govern té una lectura molt clara per a Junts perquè simbolitza com està governant l’equip de govern: sense diàleg, diu el portaveu de Junts.

 

Isaac Salvatierra es mostra, de nou, molt crític amb l’aliança PSC-PP a l’Ajuntament. Sobre una altra aliança -aquesta recent- la de Junts amb la CUP, de cara a les Municipals, diu això:

 

Respecte a l’1-O a Tiana, Salvatierra destaca dos fets: el va sorprendre gratament el paper del Cau aquell dia i negativament l’actitud del PSC:

 

En què vol treballar Junts especialment aquest 2018? En la modernització de l’Ajuntament i en anar cap a un model de poble “educador i cultural”, explica Salvatierra. També en seguir lluitant perquè Tiana no sigui un poble dormitori i contra el que Junts anomena les Tianes oblidades. També creuen que hi ha hagut una relaxació de la gestió de la recollida selectiva porta a porta al poble. Dos línies més de treball aquest 2018 seran el comerç local i repensar el Casal, una vella reivindicació de l’agrupació d’electors.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.

Alèxia  Guilera