Cultura

Sant Jordi confinat: els llibres

Documents de la biblioteca Can Baratau / martamestre

Can Baratau ha preparat un recull de recomanacions de lectures que trobareu disponibles a eBiblio i als que tindreu accés amb el carnet de la biblioteca.

Marta  López | 23/04/2020 a les 13:35 0
 

Sant Jordi ha arribat amb l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus encara actiu. Aquest 23 d’abril l’haurem de viure confinats, però des de Tiana s’han tirat endavant iniciatives per celebrar aquesta diada malgrat la situació actual. En aquesta primera part parlem d’un dels dos protagonistes de la jornada: els llibres.

Can Baratau ha planejat per avui dues activitats en streaming dedicades a aquesta festivitat. Porta setmanes adaptant-se a aquesta situació a través de clubs de lectura virtuals i tallers en directe. És per això que la biblioteca de Tiana ha preparat un recull de recomanacions de lectures que trobareu disponibles a eBiblio i als que tindreu accés amb el carnet de la biblioteca.

Aquestes són lectures que trobareu disponibles de manera digital fent servir el vostre carnet. Però des de Can Baratau també han volgut aportar el seu granet de sorra recomanant algunes de les darreres novetats que podreu reservar a la vostra llibreria per anar-les a buscar quan tornin a obrir.

Per últim, l’Ajuntament de Tiana també ha penjat a les seves xarxes socials recomanacions fetes per la directora del festival Tiana Negra, Anna Maria Villalonga; i l’editor Jordi Fernando:

Marta López
Marta  López