Ajuntament | Partits | Política

“Segur que hi haurà moció de censura contra l’alcaldessa” diu la presidenta local d’ERC

Maria de Gàdor Ayra, aquest dilluns, als actes de la Diada a Tiana / Alexia Guilera

Malgrat aquesta opinió, Ayra ha dit que deixa en mans de l'assemblea local d'ERC la decisió sobre aquesta qüestió. L'assemblea es farà gairebé segur aquest 26 de setembre.

Alèxia  Guilera | 12/09/2017 a les 13:39 0
 

La presidenta local d’ERC, Maria de Gàdor Ayra, està “segura” que a Tiana hi haurà una moció de censura contra l’alcaldessa, Ester Pujol (PSC), després que s’ha trencat el pacte de govern entre tots dos partits:

 

Malgrat aquesta opinió, Ayra ha dit que deixa en mans de l’assemblea local d’ERC la decisió sobre aquesta qüestió. L’assemblea es farà gairebé segur aquest 26 de setembre.

La presidenta local també ha afirmat “que el pobke ho sàpiga per si hi havia algun dubte: el pacte municipal (d’ERC amb el PSC)  està trencat i ha estat perquè els socialistes han incomplert l’acord de govern”, ha volgut deixar ben clar la presidenta local d’ERC:

 

Tanmateix, al ple municipal d’aquest dimarts els dos membres del grup municipal d’Esquerra, Marta Guàrdia i Ricard Fabra, hi seran “com a regidors”, ha dit Ayra, “perquè encara tenen molta feina a fer i coses a dir”. A la propera assemblea de l’executiva local caldrà ratificar aquesta decisió “amb la qual estan tots els membres de l’executiva d’acord”, assegura la presidenta republicana:

 

Maria de Gàdor Ayra assegura que ella va comunicar la decisió d’ERC, el mateix divendres 8, a l’alcaldessa, Ester Pujol:

 

Una decisió “difícil” pels regidors i pel partit

El regidor Ricard Fabra assegura que esperava que no arribés a produir-se el trencament del pacte. Vol remarca que el trencament “és polític i no per la gestió municipal” i que el traspàs a qui assumeixi les seves regidories es farà “amb calma”:

 

Tant Fabra com Ayra reconeixen que ha estat una decisió “molt difícil de prendre”:

 

Esquerra Republicana s’ha fet càrrec, dins el cartipàs municipal, de les àrees municipals de serveis a les persones, els serveis generals i la comunicació.

Alèxia  Guilera