Futbol sala

Sergio Lozano farà un campus a Tiana que becarà 5 esportistes del poble

/ sergiquevedo

El jugador internacional de la selecció espanyola i ala del Barça, serà la cara visible i responsable d’un campus de futbol-sala que es farà a Tiana del 2 al 5 de juliol. Des de l’Associació Esportiva Tiana es becarà 5 esportistes de la vila.

Sergi  Quevedo | 23/05/2017 a les 20:05 0
 

L’estiu és a tocar i arriba el moment de començar a planejar les vacances, i no precisament les dels adults, sinó la dels més petits de la casa. Per aquest motiu hi haurà molts campus. Un d’ells serà el que farà el jugador de futbol-sala del Futbol Club Barcelona, Sergio Lozano.

El campus serà a Tiana i comptarà amb una cinquantena de places. Per poder presentar-lo, el jugador ha fet una aturada en aquesta setmana d’entrenaments previs a la semifinal de la lliga contra El Pozo Murcia, i ha vingut a la vila a presentar el campus. Ell mateix explica com sorgeix la idea:

 

El culé no amaga que el futbol-sala guanya adeptes cada dia i que, mica en mica, es va fent un lloc a tot arreu. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana Tiana viurà la Final Four que disputarà el Futsal Tiana. Un esport que espera que els nens s’ho passin bé i que gaudeixin d’aquest format més petit, ja que reconeix que el futbol 11 tira molt.

 

El campus es farà del 2 al 7 de juliol a les instal·lacions del pavelló municipal de Tiana.

 

Beques per a esportistes tianencs

Des de l’entitat de l’Associació Esportiva Tiana, que és el nom oficial del Futsal Tiana, s’ha volgut becar 5 esportistes tianencs o que formin part d’entitats tianenques per poder disputar aquest campus i gaudir de les entitats. Ho explica la tècnica d’esports de l’Ajuntament de Tiana, Laura Garcia:

 

Les bases es poden consultar al web de l’entitat. A aquestes alçades encara hi ha places pel campus, però no trigaran en acabar-se.

Sergi  Quevedo