Comerç

Setmana de portes obertes del centre Infinit per celebrar el seu 4t aniversari

Un dels tallers d'aquest curs a Infinit, el de numerologia / Alexia Guilera

A través de la seva pàgina web, infinitterapiasevolutivas.com, es pot accedir a l’apartat de portes obertes, on hi ha la opció d’inscriure’s a qualsevol de les activitats disponibles.

Marta  López | 14/05/2018 a les 17:56 0
 

L’espai de teràpies evolutives Infinit, situat al número 1 del carrer Pau Casals, compleix quatre anys. Per celebrar-ho, han volgut organitzar una setmana de portes obertes per donar a conèixer el ventall d’activitats que ofereixen. Aquesta oferta va dirigida tant a la gent que ja va a aquest centre de teràpies alternatives i vol provar noves disciplines com per gent que no ha anat mai i vol conèixer el que es fa per primera vegada.

La Davinia, coordinadora d’Infinit, explica que durant aquests quatre anys els ha arribat més gent de fora que de Tiana. Amb aquestes portes obertes, esperen que més tianencs i tianenques s’animin a provar alguna de les diferents disciplines, teràpies i tallers que ofereixen:

 

A través de la seva pàgina web es pot accedir a l’apartat de portes obertes, on hi ha la opció d’inscriure’s a qualsevol de les activitats disponibles:

 

També hi ha la opció de provar una classe de pilates, ioga o dansa del ventre i d’una sessió, aquest divendres 18, de 10 a 11 del matí, de ioga a la platja. La Davinia recorda que totes requereixen inscripció prèvia:

 

Per últim, el divendres 18, a les 8 del vespre, es farà una festa per celebrar el quart aniversari d’Infinit a les seves instal·lacions. Servirà per posar fi a la setmana de celebració i portes obertes.

Marta López
Marta  López