Cultura

“Si el públic surt amb una mirada diferent estarem complint l’objectiu”

Un moment de l'obra "Qui ets?" / martalopez

Paraules d’en Màrius Serra ahir a l’estrena de l’obra 'Qui ets?' basada en el seu llibre i dirigida pel tianenc Joan Arqué

La  Local | 02/02/2019 a les 15:10 0
 

La Sala Albéniz va acollir el vespre de divendres l’estrena de ‘Qui ets?’, l’obra de teatre dirigida pel tianenc Joan Arqué i que està basada en el llibre ‘Quiets’ del Màrius Serra, on explica la història del seu fill amb paràlisi cerebral.

Aquest projecte sorgeix en el moment en que l’escriptor català va adaptar el seu text al teatre. És llavors quan contacta amb Arqué perquè dirigeixi l’obra. El director explica que el fet d’estrenar-la a “casa” fa il·lusió i pot anar a favor, però també “hi ha nervis perquè són els més crítics, per ser amics o família”.

En Màrius Serra explica que qualsevol obra no té només un missatge o pretén emetre’n de molt explícits, sinó que diverses sensacions. Per això ens explica quin és l’objectiu i què és el que es busca influir en el públic a través de l’obra:

 

Insistint en la mirada, en Joan comenta que amb l’obra el que han intentat ha estat estar a l’alçada de com es plantejava en el llibre per mantenir-la a l’escenari. Per aconseguir-ho compten amb els tres actors que interpreten l’obra fent de veu del pare del Llullu, i fan d’altres personatges que donen diversos punts.

Per tant, en Joan destaca i valora el resultat final de l’obra:

 

La Sala Albéniz no es va omplir completament, tot i que hi va haver gairebé una cinquantena d’assistents que van gaudir de la història.

La  Local