Cultura

La “Suite Petarde” triomfa a Mozartiana

En Modesto Lai i la Laura Garcia interpretant una verisó lírica de 2Cuando Zarapa el amor" de Camela / martifrancas

Els No Chal People han apropat la música clàssica aquest dissabte a Mozartiana. Han fet versions de cançons de l'estiu barrejades amb un estil operístic.

Martí  Francàs | 18/02/2018 a les 11:17 0
 

L’espai de formació musical Mozartiana ha acollit aquest dissabte a la tarda l’espectacle “Suite Petarde” del duo No Chal People. La Suite Petarde explica la història de dos músics clàssics que fan un pacte amb Hades per fer-se increïblement famosos. La història està plena de bromes sobre la precarietat dels músics. La Cristina Cordero, guionista i directora de l’espectacle, ens explica que desgraciadament moltes de les coses sobre les que fan broma estan basades en la realitat:

 

La història i, sobretot, la música la interpreten en Modesto Lai al piano i la cantant Laura Garcia Olalla. Un dels protagonistes de Mozartiana és el piano de cua que pertany a l’escola. Per un pianista com en Modesto és ideal per poder fer la seva música. Tot i això, ens ha explicat que, si cal, porten ells mateixos el piano per fer l’espectacle.

 

La Laura Garcia Olalla, la cantant,  també ho subratllava.

 

L’espai de formació musical Mozartiana sol acollir concerts però per un públic més recollit. Són concerts on toquen els fills i files de les famílies vinculades a l’escola. Però aquest cop, amb la novetat d’introduïr espectacle al concert, s’ha fet més promoció. Els concerts no trigaran a tornar a Mozartiana ja que l’escola acollirà també el de Marco Mezquida, que forma part del festival D’Acords, el 4 de març.

Martí  Francàs