Cultura

Takeuchi Quartet estrena les Nits de Música

Enguany les Nits de Música es traslladen del Jardí Lola Anglada als Teletubbies. / sergiquevedo

Parlem amb en Marc Vila, bateria i percussionista de la formació musical.

Marta  López | 16/07/2020 a les 11:10 0
 

Del Jardí Lola Anglada al Parc de l’Antic Camp de Futbol. Enguany, les Nits de Música es traslladen de lloc per complir amb les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries, però continuaran mantenint la mateixa essència de sempre.

El cicle de música, que ja s’ha convertit en una de les cites indispensables del juliol a Tiana, comença aquest dijous 16, a les deu de la nit, amb el concert de Takeuchi Quartet. En Marc Vila, bateria i percussionista del grup, explica qui són:

 

Format per músics de diferents procedències i camps musicals, Takeuchi Quartet es defineix com un projecte ric en matisos, càlid, aromàtic i intens:

 

En Marc explica que sempre ha treballat en la recerca d’una percussió més creativa, trobant noves sonoritats i amb diferents objectes:

 

Takeuchi Quartet li permet treballar en aquesta recerca. Vila destaca la sinergia que es crea entre els quatre artistes:

 

En Marc explica com es va crear aquesta formació musical:

 

Aquest serà el primer concert de Takeuchi Quartet després del confinament:

 

I és que el sector de la cultura i de l’art ha sigut un dels més tocats tant durant el confinament com en la tornada a la “nova normalitat”:

 

És per això que gaudiran del concert d’aquest dijous al màxim:

 

El proper concert de les Nits de Música serà el dijous 23 amb DDM, format per en Roger Giménez al piano, en Pablo Yupton al baix/guitarra, en Joan Terol a la bateria i en Noè Escolà al saxo tenor.

Marta López
Marta  López