Festa Major

Tarda de premis a la Sala Albéniz

/ martalopez

El concurs de dibuix infantil i la Plena de Festa Major han reunit un gran nombre de participants.

La  Local | 15/09/2019 a les 22:32 0
 

La Sala Albéniz s’ha omplert aquest diumenge per la tarda per acollir el lliurament de premis del XXIV concurs de dibuix infantil i la Plena de Festa Major.

El jurat del concurs, format per la Bianca Batlle i la Txe Alba, ha triat els guanyadors de cada categoria (en funció de l’edat dels participants) i les autoritats locals han lliurat els premis als artistes més menuts: un diploma i un lot de pintura adequat a cada edat.

El Miquel Àngel, un dels responsables de l’acte, creu que és un bon reclam el fet de celebrar els dos esdeveniments junts.

 

Després dels premis disputats, ha sigut el torn dels premis jugats a l’atzar. La sala s’ha omplert de gom a gom i no ha quedat cap cadira buida.

Cada cartró de la plena valia 2 euros i et permetia guanyar una ampolla de xampany i un fuet, en cas de línia, i premis més grossos en cas de plena: un val de 100€ per a l’ACIST, una panera, una càmera esportiva, una aspiradora i un àpat a Can Roca. Aquest darrer premi es sortejava a la plena solidària, en la qual el cartró valia un euro més.

Els participants, que han sigut tant els nens i nenes del concurs de dibuix infantil com els més veterans que han anat venint, han demostrat que les tradicions sempre tornen, i triomfen.

La  Local