Esports

Tiana es mulla per l’esclerosi múltiple

Salt del "Mulla't per l'esclerosi múltiple / Font: Ajuntament de Tiana / Marc Brugat Segales

La Fundació Esclerosi Múltiple ha organitzat actes arreu del territori

Marc  Brugat Segalés | 08/07/2018 a les 12:00 0
 

A les 10 del matí, la piscina municipal de Tiana ha obert les portes com és habitual. A l’entrada, el coordinador de les instal·lacions, en Javier Sánchez, explicava als visitants en què consistia el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, un esdeveniment organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple  (FEM) que pretén donar a conèixer la malaltia i recaptar fons. Avui, tots els diners que s’obtinguin de la venda d’entrades, marxandatge i donatius, aniran destinats a la investigació de l’esclerosi múltiple infantil. En Javier ens n’ha donat més informació:

 

 

A les 12 del migdia s’ha realitzat un salt multitudinari a la piscina que ha servit per donar més visibilitat a l’acte i a la malaltia. Hem pogut parlar amb una mare que avui ha decidit anar a la piscina amb el seu fill petit per gaudir del diumenge al matí i col·laborar amb l’esdeveniment, escoltem el que ens ha explicat la Mireia:

 

 

El bon temps ha afavorit la iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple, que ha estat tot un èxit. En Javier també ens ha explicat que diumenge és el dia amb més afluència de gent a la piscina i preveu que serà una jornada molt satisfactòria:

 

 

Enguany se celebra el 25è aniversari del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que des de la primera edició no ha parat de créixer. Fa 25 anys 67 van ser les piscines que van participar en la iniciativa i, aquest any, ja en són més de 600.

Marc Brugat Segalés
Marc  Brugat Segalés