Badalona

Tiana es suma al dol amb motiu de l’incendi a la nau industrial de Badalona

Les banderes de l'Ajuntament de Tiana onejant a mig pal amb motiu del dol institucional. / martalopez

El consistori ha organitzat un minut de silenci a les 12 del migdia i ha cancel·lat l’acte previst per aquest divendres, el Correllengua.

La Local / ACN  | 11/12/2020 a les 12:44 0
 

El Govern de la Generalitat ha declarat dol a tot Catalunya per a aquest divendres 11 de desembre amb motiu de l’incendi que es va produir dimecres passat en una nau industrial abandonada i ocupada al barri del Gorg de Badalona, a les cruïlles del carrer Guifré amb el carrer Tortosa.

L’incendi, que es va aconseguir extingir el dijous, ha deixat tres víctimes mortals i una vintena de ferits, tres d’ells en estat greu. És per aquest motiu que s’han suspès totes les celebracions oficials previstes per avui i les banderes onegen a mig pal en els edificis de les corporacions públiques de Catalunya.

L’Ajuntament de Tiana, doncs, s’ha sumat al dol i ha hagut de cancel·lar l’acte previst per aquest divendres, el Correllengua. Des del consistori s’ha informat que es posposa i que es buscarà una altra data per aquest esdeveniment.

A més, a les dotze del migdia ha tingut lloc un minut de silenci a la Plaça de la Vila on s’hi han apropat regidors i regidores de tots els grups municipals del consistori, treballadors i treballadores de l’Ajuntament i tianencs i tianenques que s’hi han volgut sumar. El minut de silenci ha coincidit amb la visita de l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, que també s’hi ha afegit.

La Local / ACN