Solidaritat

Tiana es tornarà a mullar per l’esclerosi múltiple

Salt del "Mulla't per l'esclerosi múltiple" d'edicions anteriors / Font: Ajuntament de Tiana / Marc Brugat Segales

La campanya solidària tindrà lloc aquest diumenge 12 de juliol a la piscina municipal. Tots els diners que es recaptin aquell dia, tant en la venda d’entrades com en la compra d’articles solidaris del Mulla’t, es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Marta  López | 10/07/2020 a les 13:31 0
 

Un any més, la Piscina Municipal de Tiana s’afegeix a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Serà aquest diumenge 12 de juliol a partir de les deu del matí. Com en anys anteriors, tots els diners que es recaptin aquell dia, tant en la venda d’entrades com en la compra d’articles solidaris del Mulla’t, es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

El preu de l’entrada per a tot el dia oscil·la entre els 6 i els 11 euros segons edat. Entre el catàleg d’articles disponibles es troben tovalloles, samarretes, bosses, necessers i ampolles que compten amb el disseny de la il·lustradora Mariona Tolosa Sisteré.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica i sense cura. La campanya del “Mulla’t” serveix per recollir fons per investigar-la. Avui dia encara no es coneix la causa. Tal com expliquen a la seva pàgina web, és la segona causa de discapacitat en adults joves darrere els accidents de trànsit, i afecta 9.000 persones a Catalunya i 55.000 a tot l’estat.

Marta López
Marta  López