Animals

Tiana s’adhereix al Pacte de Teguise contra el maltractament animal

/ martalopez

La proposta d’acord també declara Tiana com a “Municipi Amic dels Animals”.

Marta  López | 03/02/2021 a les 11:47 0
 

El ple de febrer ha aprovat per unanimitat l’adhesió de Tiana al Pacte de Teguise contra el maltractament animal. El pacte busca unir el teixit social animalista, la societat civil i polítics i polítiques per evitar maltractaments i abandonaments i fomentar les adopcions i la salut dels animals.

Entre d’altres, el pacte concreta mesures a adoptar com la modificació de les lleis estatals per a prevenir casos de crueltat mitjançant la sensibilització, castigar els casos de maltractament quan aquesta prevenció no hagi estat efectiva o promoure una legislació autonòmica que fomenti la convivència responsable amb els animals.

El regidor de Tinença responsable i benestar dels animals, Albert Sales, va anunciar que aviat es posarà en marxa un programa pilot amb la instal·lació d’un refugi per a gats:

 

La proposta d’acord també declara Tiana com a “Municipi Amic dels Animals” i l’Ajuntament es compromet a realitzar noves campanyes institucionals de sensibilització contra el maltractament, l’abandonament, el foment de l’adopció i la salut animal.

Clica a la foto per veure la infografia completa.

Marta López
Marta  López