Esports

Tornen els entrenaments gratuïts a l’aire lliure al parc de Can Puigcarbó

Les participants d'aquesta activitat fent estiraments al parc de Can Puigcarbó. Foto: Gemma Arrabal / martalopez

Després de la parada que es va fer a l'hivern, la Gemma Arrabal torna a dirigir aquests entrenaments grupals, gratuïts i adaptats a tots els nivells i necessitats, de 9:30 a 10:30 els dimarts, i de 19 a 20 els dijous.

Marta  López | 10/05/2018 a les 19:35 0
 

Van fer una parada durant la temporada d’hivern, però ara tornen. Duet Sports reprèn les activitats esportives a l’aire lliure que fa al parc de Can Puigcarbó, mantenint els passis de dimarts pel matí i dijous per la tarda.  De 9:30 a 10:30 els dimarts, i de 19 a 20 els dijous, la Gemma Arrabal s’encarrega de dirigir aquests entrenaments grupals, gratuïts i adaptats a tots els nivells i necessitats. La mateixa Gemma explica quina és l’estructura d’aquests entrenaments:

 

La Gemma diu que, tot i ser la coordinadora de l’activitat, hi ha dies que altres companys de Duet s’encarreguen de fer la classe:

 

En la seva majoria, però, la Gemma és la que porta el grup. Tot i que la data prevista per reprendre aquesta activitat era el passat dijous 3 de maig, el mal temps va fer que s’hagués de traslladar a aquest dijous, dia 10. Malgrat els núvols que han acompanyat el cel de Tiana durant tota la tarda, no ha arribat a ploure i han pogut, ara sí, començar amb els entrenaments.

Quan van fer la pausa, just després de Nadal, ja eren 16 les dones apuntades al grup de tardes, explica la Gemma. La majoria són mares que aprofiten aquesta hora per fer exercici. Una d’elles ha explicat a La Local que porta venint des de que van començar a fer-se:

 

Ella fa exercici cada dia, però li agrada molt venir a aquest entrenament perquè és diferent a la resta, s’ho passa bé i es diverteix. El que més li agrada són els jocs que la Gemma organitza al final de la classe i els circuits:

 

Per altra banda, una altra de les participants només porta dues sessions. Tot i així, també està molt satisfeta amb aquest entrenament:

 

Es va apuntar a aquesta activitat perquè no té temps d’anar al gimnàs, i aquesta hora setmanal l’ajuda a fer exercici:

 

Per poder apuntar-se a aquests entrenaments gratuïts, personalitzats i a l’aire lliure, només hi ha dues condicions: ser major d’edat i reservar plaça a l’adreça de correu electrònic tiana@duetsports.com

Marta López
Marta  López