Entitats | Medi Ambient

Tothom vol veure Venus

Mirant a Venus / martifrancas

L'Observatori Astronòmic de Tiana s'omple a vessar en la seva primera activitat de l'any

Martí  Francàs | 14/01/2017 a les 21:09 0
 

La primera activitat de l’any de l’Observatori Astronòmic de Tiana ha consistit en un taller sobre Venus i la Lluna. Amb la sala i el vestíbul plens a vessar, sobretot de famílies, l’experta Palmira Garcia ha fet una breu exposició per  poder conèixer una mica millor els dos astres abans d’observar-los a través dels dos telescopis del terrat.

DSC_0026

Moments previs a la xerrada a l’Observatori de Tiana, aquest dissabte

La Palmira Garcia ens ha explicat la dinàmica de l’activitat:

 

Gran part dels assistents han estat infants acompanyats pels seus pares. En general, les famílies són la major part del públic en aquestes activitats i, per això, com ens explica la Palmira Garcia, des de l’Observatori adapten les xerrades perquè siguin accessibles per a tota la família.

 

Aquesta és la primera activitat d’una sèrie mensual que organitza el Grup Astronòmic de Tiana. Ramon Bosque, el seu director, ens n’ha explicat els detalls:

 

La primera activitat de l’any del Grup Astronòmic de Tiana ha estat un èxit rotund, fins al punt que qui ha arribat més tard no ha pogut entrar a l’Observatori ja que, literalment, no hi cabia ningú més. Des del Grup Astronòmic de Tiana esperen mantenir aquest èxit al llarg de l’any.

Martí  Francàs