Comerç | Km. 0

Tret de sortida de la nova fira comercial

/ martalopez

El centre de Tiana s’ha omplert de botigues i activitats a l’aire lliure en la primera edició de la nova fira comercial, que se celebrarà cada dissabte.

La  Local | 02/11/2019 a les 19:56 0
 

Aquest dissabte 2 de novembre els carrers Sant Cebrià, Lola Anglada i el carrer del Centre han tancat l’accés als cotxes i s’han guarnit de tardor per celebrar la primera jornada d’una fira comercial que se celebrarà cada dissabte.

Els veïns i veïnes del poble han pogut passejar tranquil·lament pels carrers del centre i adquirir productes dels comerços locals. A les parades hi havia des d’empanades i castanyes fins a roba, penjolls i flors. A més, els més petits han tingut l’oportunitat de participar en tallers de manualitats i de pintar-se la cara a l’estil de Halloween.

Alguns comerços, com ara Rana Na’ i Lucirmas, han exposat els seus productes de manera conjunta. Tot i el dubte de si cada edició tindrà tanta afluència com la primera, han celebrat l’oportunitat que suposa aquest nou tipus de fira comercial:

 

Durant el matí han tingut lloc també un espectacle de titelles infantils a càrrec de Violeta Antò i l’actuació musical de “And the Band”, que ha animat a petits i grans amb un estil eclèctic que anava des del funk al reggae.

L’ambient ha estat molt festiu i un gran nombre de persones han gaudit dels establiments locals acompanyats del bon temps. Tota una oportunitat pels comerços que, com afirmava l’Araceli de la floristeria Verd Es Bo, s’espera que segueixi triomfant.

 

Una notícia elaborada per Helena Oset.

La  Local