Laboral

“Trobar aquesta feina ha estat com si m’hagués tocat la loteria”

La Lucía aquest dimecres, netejant el carrer Matas / Alexia Guilera

La Lucía feia 9 anys que estava a l'atur, per això s'emociona quan explica que per fi ha trobat una feina a Tiana, on viu, després d'haver-les passat molt magres.

Alèxia  Guilera | 01/02/2017 a les 14:59 0
 

La Lucía, de 48 anys, treballa des d’aquesta setmana fent neteja viària als carrers de Tiana. És una de les 61 persones de més de 45 anys que acaben de ser contractades pel Consell Comarcal del Maresme, una de les quals, ella, ha signat contracte amb l’Ajuntament de Tiana per un període de 6 mesos.

La Lucía aquest dimecres, netejant el carrer Matas

Feia 9 anys que estava a l’atur, per això s’emociona quan explica que, per fi, ha trobat una feina a Tiana, on viu, després d’haver-les passat molt magres:

 

Aquests primers dies han estat durs per la Lucía, que feia temps que no havia de fer una feina física durant tantes hores seguides:

 

Però, malgrat que arriba a casa força cansada, la Lucía agraeix que l’horari, de 7 a 14, li permet tenir la tarda per a ella. Les tasques que ha de fer són diverses, sempre a peu de carrer:

 

Encara ara no s’acaba de creure que, per fi, ha trobat una feina:

 

Els ingressos que li proporcionarà la nova feina són essencials a casa seva ja que el seu home també fa temps que és a l’atur. La Lucía explica que fa mesos que són una de les famílies que es beneficia del rebost solidari que fa Tiana Solidària conjuntament amb la parròquia. Precisament, la nova treballadora municipal vol agrair públicament l’ajuda que va rebre sempre de mossèn Joan, titular de la parròquia de Tiana fins fa 3 mesos.

D’aquí a pocs dies, la Lucía començarà una formació específica per aquest lloc de treball.

Alèxia  Guilera