Festa Major

Truites i puntes de coixí

/ sergiquevedo

El matí de diumenge de Festa Major Petita ha estat marcat de nou per les activitats més tradicionals i per una calor i sol de justícia que ha acompanyat a tots.

Sergi  Quevedo | 11/06/2017 a les 16:02 0
 

Un any més la tradició de les puntaires i la degustació de les truites han estat el que han omplert el parc de l’antic camp de futbol i les zones del voltant. La forta calor no ha impedit que les 200 puntaires fessin moure els seus boixets a sota els plataners del carrer Matas i amb molta concentració es pogués fer els seus dissenys i les seves creacions. Les organitzadores de l’esdeveniment estaven molt satisfetes amb tota la organització i amb el dia que ha fer. Laura Tolrà

 

Des de les puntaires han volgut remarcar que estan molt contentes des de que la Trobada de Puntaires s’ha integrat a la Festa Major Petita. A més s’ha fet un reconeixement a dues de les puntaires que per edat ja no poden anar a les trobades que es fan a l’antic local de correus de Tiana, al costat de la Plaça dels Peixos.

 

 

Jocs infantils i tradicionals per nens i no tant nens

La tradició ha arribat a la pista del parc. Els nens i nenes tianencs han aconseguit ajuntar els pares al voltant de jocs tradicionals com el plat xines, el diabolo o una sorra per fer castells. Tradició i jocs per a un cap de setmana marcat per la Festa Major de Sant Antoni dedicada als més petits de la casa. La Maria Arnó una de les monitores de la Xarranca ens explica la interacció entre les dues generacions.

 

 

Truites i vermut per tancar el matí

El matí s’ha acabat amb la tradicional degustació de truites que han portat restauradors i entitats de la vila. La carpa on s’ha fet ha estat el punt de trobada i d’aixopluc del sol per a tots els participants. Tot tipus de truites es de les tradicionals de patates fins a la de mongetes o botifarra negra, que com cada any ha portat l’Avi Mingo i que aquest any també s’hi ha sumat el Casal. Unes truites que han durat mes temps que altres anys però han acabat volant entre els assistents.

Sergi  Quevedo