Viure a Tiana

Un gran final per celebrar el mig segle

Foto: Martí Francàs / martalopez

La rua de Bandabòlit ha portat la festa de la Catequística al Parc del Doctor Mascaró, on els diables han donat pas als DJ’s

Martí  Francàs | 01/07/2018 a les 22:04 0
 

La festa dels 50 anys del AEIG Roger de Flor va acabar amb una bona festa al Parc del Doctor Mascaró. Tot i que durant el dia les activitats es van anar succeint dins el recinte de la catequística – que va ser la primera seu del cau – van voler acabar la festa davant de la seu actual. Una rua liderada per la Banda Bòlit va portar a la gent d’un lloc a l’altre i va donar pas a un espectacle dels diables de Trempera Nostramo. En Martí Plasencia ens explica que les dues entitats són molt pròximes i que estan encantats de donar un cop de mà en la celebració:

 

De fet, la col·laboració d’entitats i de la gent de Tiana ha estat una de les claus de l’èxit de la festa. L’Ainoa Rodrigo, una de les caps de l’AEIG Roger de Flor, ens ho posava en relleu acabada la festa:

 

En aquest sentit els Diables tenen una relació especial. Hi ha gent que forma part de totes dues entitats i d’alguna manera estan especialment pròximes. Potser per això les han posat tantes facilitats. En Martí Plasencia es mostrava agraït:

 

Celebrar durant tot un dia els 50 anys del cau ha estat una autèntica feinada, que ha portat prop de mig any de planificació i que ha deixat molt bones sensacions als seus integrants. L’Ainoa Rodrigo ens ho explica:

 

La festa es va rematar amb una nit de DJ’s al Parc del Doctor Mascaró des de les 12 de la nit sense hora concreta per acabar.

Martí  Francàs