Menjar i beure | Tast Tiana

Què cuines, pel Tast? Un plat tradicional i un de nou: l’aposta de l’Avi Mingo

Paquita i Sandra Parodi. / annamolas

Canelons a l’estil tradicional, i també, cap i pota de bacallà amb mongetes del ganxet i botifarra negra, són els plats que han escollit les dues xefs del restaurant Avi Mingo pel Tast Tiana.

Anna  Molas | 02/06/2017 a les 11:11 0
 

Què fareu, pel Tast? La Local-Ràdio Tiana segueix fent entrevistes amb els 9 restaurants del poble que participen al Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny.

La Paquita i la Sandra Parodi són les xefs dels plats que es podran degustar a la parada del restaurant Avi Mingo del Tast Tiana. Han apostat per la cuina tradicional catalana i de temporada, que les ha portat a presentar dos plats a la fira gastronòmica: canelons a l’estil tradicional, del qual la Paquita n’és la cuinera, i cap i pota de bacallà amb mongetes del ganxet i botifarra negra, de la Sandra Parodi.

Imatge del bloc del Tast Tiana: tasttiana.blogspot.com

Imatge del bloc del Tast Tiana: tasttiana.blogspot.com

La Paquita ens explica la raó de la seva elecció de plats pel Tast:

 

El Tast Tiana tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny. Els tiquets per les degustacions de menjar valdran 3 euros i els de les degustacions de vi, 2,5 euros. Els preus tenen descomptes de fins a 3 euros si es compren més tiquets a la vegada.

El programa de totes les activitats el podeu trobar a la web del seu bloc oficial.

Anna  Molas