Dona | Viure a Tiana

Una Caminada per la Igualtat poc multitudinària

Foto de família de les persones que han participat a la Caminada, aquest dissabte. Foto: Marc Brugat / Alexia Guilera

La pluja de primera hora del matí ha fet baixar l'afluència de persones a aquest acte, que s'emmarca dins les activitats del Dia de la Dona

La  Local | 07/04/2018 a les 17:34 0
 

La Caminada per la Igualtat, que s’ha fet aquest dissabte, s’ha vist molt afectada pel mal temps, que ha reduït la participació a unes 30 persones: moltes d’elles eren cares conegudes de l’Ajuntament. Però les veritables protagonistes de la jornada han estat les famílies que, tot i la pluja, han caminat des de la Plaça de la Vila fins l’Observatori Astronòmic. Un cop allà s’ha celebrat un esmorzar a càrrec del consistori al bar del Pavelló. La jornada ha acabat amb la foto de família al mirador.

L’objectiu d’aquesta caminada, que s’emmarca entre els actes del dia de la dona, és conscienciar sobre els ideals feministes de manera transversal i entretinguda. Entre les persones participants han destacat les famílies amb nens petits, que han aprofitat l’acte reivindicatiu per passejar i gaudir del matí. Aquest és el cas de la Tània, que ha vingut amb els seus fills:

 

També hem pogut parlar amb la Judith i en Jordi, un pare i una filla que han caminat junts per defensar unes idees que tenen molt clares:

 

Moltes de les persones assistents han coincidit en la importància de transmetre els valors de la igualtat als més petits i de participar amb ells i elles en esdeveniments d’aquest estil. La Cristina ens ho explica:

 

Des de l’Ajuntament, la regidora de cultura, esports i cooperació, Núria Blasco, ens ha explicat la importància dels actes del dia de la dona, que es van iniciar el 6 de març i que han acabat avui amb aquesta caminada.

 

També ens ha explicat que, tot i el mal temps, en cap moment s’han plantejat cancel·lar l’esdeveniment:

 

La Caminada per la Igualtat ha estat l’últim dels actes que s’han celebrat en motiu del dia de la dona. Es tanca així un mes d’activitats protagonitzades per la conscienciació feminista. Una informació elaborada per Marc Brugat Segalés.

La  Local