Comerç

Una gravació per cohesionar i unir els comerciants del poble

Els extres preparats / martifrancas

Uns 70 extres han participat en la gravació d'un anunci que s'ha gravat al llarg de tot el dia

Martí  Francàs | 12/11/2017 a les 18:53 2
 

Durant tot el diumenge l’ACIST (Assciació de Comerciants de Tiana) ha estat gravant el seu primer espot publicitari per la campanya “Tiana i tu: el comerç local és vital”. La gravació de l’anunci ha implicat a unes 70 persones del poble caracteritzades dels diversos ofícis com a extres. Ha estat una experiència nova per molt a gent que n’ha sortit molt contenta.

 

 

Lluís Gallén de l’ACIST ens ha explicat que l’experiència del rodatge ha estat molt positiva i espera que aquesta gravació hagi servit per cohesionar més als comerciants del poble i a la gent que hi ha participat.

 

Pel que fa la productora, Sline films, fa temps que Gallén hi té relació i per això hi confia. Un exemple molt clar és la llibertat que els van donar a l’hora de gravar.

 

L’anunci estarà muntat a finals de mes i hauria de sortir abans d’acabar l’any.

Martí  Francàs
 
 
  1. […] documental que explica com es va fer) del rodatge de l’espot de promoció del comerç local que es va fer a Tiana diumenge passat.L’espot també es presentarà al mateix […]

  2. […] Tiana i la seva gent han tornat a ser protagonistes d’un rodatge publicitari. En aquest cas, d’un espot de promoció del comerç local que es presenta aquest dijous a les 21h a Can Riera. El públic -que, en bona part, estrà conformat pels i les protagonistes de l’anunci- també hi podrà veure el “making of”, és a dir, les tomes falses i el procés de gravació de l’anunci, que es va gravar íntegrament a carrers i comerços de Tiana el mes d’octubre. […]

Comments are closed.