Seguretat

Una obra de teatre per prevenir robatoris i estafes

D'esquerra a dreta: el cap de la Policia Local, Tomàs Cabrejas; les dues agents dels Mossos; i l'alcaldessa. Foto: Alèxia Guilera / martalopez

Els actors de l’obra no només seran membres d’Els 9 Pins. També hi actuaran policies dels cossos de la Policia Local i dels Mossos.

Marta  López | 10/05/2018 a les 17:22 0
 

L’Ajuntament de Tiana, Els 9 Pins, Mossos i Policia Local s’han unit per portar a la Sala Albéniz una obra de teatre per prevenir sobre robatoris i estafes. “L’Espiell, prevenir millor que…” es farà el proper dijous 17 de maig, a les 6 de la tarda i l’entrada serà gratuïta. Al cap i a la fi, l’objectiu d’aquesta activitat és oferir un servei públic però d’una manera innovadora i pedagògica.

L’alcaldessa, Ester Pujol, explica que és una actuació més per reforçar tot l’àmbit de la prevenció i la seguretat al municipi. Aquesta obra, doncs, es suma a totes les actuacions que s’han fet al llarg dels últims anys:

 

Els actors de l’obra no només seran membres d’Els 9 Pins. També hi actuaran policies dels cossos de la Policia Local i dels Mossos. Simularan situacions reals que la gent es pot trobar al seu dia a dia, especialment la gent gran, per tal d’involucrar-los i conscienciar-los en la prevenció. Ells són el col·lectiu més vulnerable davant d’aquest tipus de delictes i volen que el missatge de l’obra els arribi, explica una de les Mosses:

 

Una de les agents que participarà a l’obra recalca que, tot i que pugin a sobre d’un escenari, elles no deixaran de ser policies. Per tant, tot i que el context sigui novedós, el missatge és el mateix que transmeten a les seves xerrades:

 

A l’obra també participaran dos agents de la Policia Local de Tiana: el Tomàs Cabrejas, cap de la policia, i la Jessica. El Tomàs explica que el cos local col·labora amb els Mossos en tots els seus àmbits. Per tant, també volien formar part d’aquesta actuació:

 

Una de les Mosses explica que aquesta obra ja la van representar l’any passat a Premià de Mar, amb molt bons resultats:

 

Esperen, doncs, que a Tiana també sigui un èxit. Una notícia feta en col.laboració amb Alèxia Guilera.

Marta López
Marta  López