Menjar i beure | Tast Tiana

Una trentena de persones assisteix al primer acte del Tast Tiana

/ sergiquevedo

La projecció de la pel·lícula “Un viaje de diez metros” ha arribat a una trentena de persones que després han degustat vins i menjars que es podran provar al Tast Tiana.

Sergi  Quevedo | 02/06/2017 a les 20:21 0
 

Una trentena de persones han assistit al primer acte del Tast Tiana d’engauny. Ha estat al cinefòrum de “Un viaje de diez metros”, una pel·lícula de Helen Mirren sobre una família Hindú que es trasllada al sud de França i fan la competència a un restaurant amb estrella Michelin. Després de la pel·lícula els assistents han pogut degustar els primers plats del Tast d’enguany. Entre d’altres hi havia croquetes del Casal de Tiana; cap i pota de bacallà amb mongetes del ganxet i botifarra negre; també hi havia fideuà de les terrasses de Sentormà o alguns pichos portats per Cal Toni, tampoc hi a faltat una pizza de Salmó del Tiriti i altres plats per acompanyar.

 

Tot per tancar una vetllada que ha estat regada amb vins de la DO Alella com per exemple els de Quim Batlle, Alta Alella i també les caves Parxet. Els assistents han sortit molt satisfets de la proposta que ha estat un dels anys a la que ha arribat a més públic.

 

 

Aquesta ha estat la primera activitat del Tast Tiana. Les grans arribaran el proper cap de setmana quan la fira gastronòmica s’instal·li definitivament a la plaça de la vila i obri les seves portes coincidint amb la Festa Major Petita.

Sergi  Quevedo