Política | Viure a Tiana

Una veïna demana al ple que retirin els llaços grocs de Tiana “perquè són bosses d’escombraries”

La Sònia, intervenint des del públic al ple municipal, aquest dimarts / Alexia Guilera

Tot i que al ple hi ha assitit al costat de Juan Carlos Pablos, regidor de Ciutadans a Montgat, Sònia ha assegurat a La Local que no ho demana en nom de cap partit ni entitat perquè "em represento només a mi mateixa".

Alèxia  Guilera | 07/03/2018 a les 13:26 0
 

Una veïna de Tiana, la Sònia Capilla, considera que els llaços grocs que hi ha repartits pel poble en solidaritat amb els presos polítics catalans no hi haurien de ser. Per a ella són deixalles “perquè estan confeccionats amb bosses d’escombraries”.

La Sònia ha aprofitat el torn de preguntes de la ciutadania al ple d’aquest dimarts per demanar a l’Ajuntament que es retirin els llaços grocs o bé que els concentrin en un sol lloc de Tiana. Així ho ha explicat a La Local:

 

La Sònia és clara: per a ella no són més que bosses d’escombraries i, per aquesta raó, els llaços grocs no haurien de ser a cap lloc públic perquè, segons ella, infringeixen una ordenança:

 

Tot i que al ple hi ha assitit amb Juan Carlos Pablos, regidor de Ciutadans a Montgat, Sònia ha assegurat a La Local que “em represento només a mi mateixa”.

Alèxia  Guilera