Entitats

120 persones participaran al Sopar Groc organitzat per Òmnium Tiana

/ martalopez

La vetllada, que es farà aquest divendres a les 9 de la nit, comptarà amb la presència de familiars de presos polítics: els pares i la germana d'en Jordi Cuixart i la parella d'en Joaquim Forn.

Marta  López | 25/07/2018 a les 11:56 0
 

Òmnium Cultural i el Taller de Can Boter han col·laborat per portar fins a Tiana, el proper 7 de setembre, el Sopar Groc, una iniciativa que s’ha estès al llarg del territori català durant l’últim any. La idea és simple: un menú on el color principal sigui el groc, animació musical per engrescar la vetllada i, sobretot, solidaritat. Així ho explica en Lluís Neira, d’Òmnium Tiana:

 

En Lluís Neira explica que, en un principi, les previsions de públic eren de 80 persones. Tot i així, la demanda va pujar, amb un total de 120 persones inscrites i, per tant, 40 en llista d’espera. Aquest dijous, però, han començat a muntar les taules a Can Boter i han vist que l’aforament permet que les 120 persones inscrites puguin anar al sopar:

 

Neira explica quina serà l’estructura de la vetllada, que comptarà amb la presència de familiars de presos polítics:

 

Els familiars que vindran al sopar, confirmats, són els pares i la germana d’en Jordi Cuixart i la parella d’en Joaquim Forn. Per part del secretariat nacional d’Òmnium, vindrà en Jordi Redondo.

El menú, preparat pel xef Jordi Fatjó, constarà d’una focaccia de farina de blat de moro amb escalivada, ous de guatlla i pernil; un rebentat de botifarra amb camagrocs; aletes de pollastre al curri amb arròs al safrà i delícies del groc dolç com a postres. Per beure, a part de vi i aigua, també es podran prendre porrons de cervesa amb llimona. El conjunt Cannon Streep i el cantautor Lluís Platero seran els encarregats d’amenitzar la jornada amb les seves actuacions musicals.

Marta López
Marta  López