Vòlei

Xavier Valls ha estat destituït com a entrenador del Vòlei Tiana

/ sergiquevedo

La decisió s’ha pres just abans de començar el nou projecte en que Futsal i Vòlei uniran esforços. L’entrenador es mostra dolgut per com ha anat la campanya que considera com a “nefasta”.

Sergi  Quevedo | 01/06/2016 a les 20:24 0
 

Aquesta setmana s’ha confirmat una noticia que feia temps que corria pel pavelló municipal de Tiana. Xavier Valls, fins ara entrenador del primer equip del Vòlei Tiana ha estat destituït del seu càrrec. El motiu ha estat la nova directiva que comença un nou projecte. Ho explica el mateix Xavier Valls

 

El fins ara entrenador ha aprofitat per fer una valoració de la present temporada de l’equip. Ell la considera molt dolenta. El primer equip del Vòlei Tiana ha acabat baixant de categoria  i els resultats han estat dolents. A la darrera jornada fins i tot no es van presentar quan ja estava l’equip descendit matemàticament de feia setmana. Per això el fins ara entrenador valora la temporada com a “nefasta”

 

El mateix tècnic considera que s’han comès errors en molts aspectes i que tot i que segueix mantenint que “els draps bruts es netegen dintre del vestuari” hi ha hagut masses problemes a nivell intern durant aquesta temporada. Xavier Valls

 

Després de gairebé 10 mesos al capdavant de l’equip ara posa punt i final a tota una temporada en que han acabat consumant el descens i veient com es desmembrava l’equip. Per tan el seu record del seu pas pel Vòlei Tiana el defineix com a “amarg”

 

Xavier Valls ja no és l’entrenador del primer equip del Vòlei Tiana, per tan caldrà buscar un substitut pel seu lloc. La nova entitat té el primer repte al damunt de la taula. Buscar un tècnic de garanties que aconsegueixi tornar l’equip a segona catalana i que al mateix temps, aconsegueix refer tot el conjunt.

Sergi  Quevedo
 
 

Participa