Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Creix el nombre d’alumnes de l’Escola de Música i Dansa

Els responsables de l’Escola de Música i Dansa de Tiana estan satisfets amb el resultat del nou curs. El nombre d’inscrits ha pujat un 30%, el que es tradueix amb uns 40 alumnes més. Fins ara, tal i com informen, el centre havia estat “estancat”. Ara, a banda de créixer, també fidelitza l’alumnat que hi ha.

El regidor d’educació, Jordi Gost, ha valorat positivament aquest fet. Creu que, abans d’aquest curs, el centre havia comptat amb una organització més “pròpia d’un centre privat”, on l’alumne escollia “a la carta” el que volia aprendre. Gost considera que, en aquest moment, els ensenyaments artístics a Tiana estan “enfocats cap a un model públic”.


 

El que han fet és organitzar la oferta educativa en programes tancats i per edats. Fan passar els alumnes per determinats ensenyaments bàsics de la música i la dansa. D’aquesta manera es desmarquen de les escoles on es fan classes particulars.

IMG_3446

La directora de l’Escola de Música i Dansa, Mercè Monfort, creu que han complert amb els objectius. El que volien aconseguir, per aquest curs, era potenciar els grups.


 

Primeres convalidacions de l’Escola de Música i Dansa

Aquest any hi ha dos alumnes que han pogut reconèixer aquests estudis artístics als seus centres escolars habituals. Això vol dir que aquests estudiants podran convalidar el curs de l’Escola de Música i Dansa per algunes assignatures. En alguns casos es pot fer amb matèries optatives, música o educació física. Una notícia que el president de l’Associació Catalana d’Escoles de Música, Carles Ferràs, considera molt rellevant pel centre de Tiana.

 

Tot i que fa anys que l’Escola de Música i Dansa està autoritzada per la Generalitat, és la primera vegada que uns estudiants reconeixen els estudis que hi fan. Segons Carles Ferràs, que també ha participat en la revisió del projecte del centre, la reorganització de la oferta educativa hi ha pogut influir.