Ajuntament | Política

7 regidors i regidores, 4 grans àrees i polítiques transversals: el nou equip de govern presenta el cartipàs municipal

/ Alexia Guilera

Les tinences d’alcaldia s’han repartit equitativament entre el PSC i Junts per Tiana, amb dues tinences per cada un.

Marta  López | 26/04/2022 a les 13:21 0
 

L’Ajuntament de Tiana ha donat a conèixer aquest dimarts 26 d’abril el cartipàs municipal del nou equip de govern, format pels set regidors i regidores de Junts per Tiana i el PSC. El cartipàs detalla les funcions de cada un dels membres del govern, les seves regidories i com es reparteixen les tinences d’alcaldia.

En el cas del nou equip de govern, les tinences d’alcaldia s’han repartit equitativament entre el PSC i Junts per Tiana, amb dues tinences per cada un. La primera recau en el regidor socialista Albert Sales, la segona en la regidora de Junts Susanna Capell, la tercera en el regidor de l’agrupació d’electors Jordi Marí i la quarta en el regidor del PSC Antonio Sánchez.

Pel que fa a l’estructura, el nou cartipàs municipal es regirà sota quatre grans àrees: l’àrea de Govern obert, urbanisme sostenible i poble viu; l’àrea de Transició energètica i Agenda 2030; l’àrea de Drets socials i l’àrea d’Hisenda. A continuació, es detalla quina regidoria correspon a cada membre del govern:

Cartipàs municipal de La Local – Ràdio Tiana

Des del consistori subratllen la importació que tindran les polítiques transversals en aquest nou govern, “d’acord amb un model de governança interconnectat que faci més fàcil avançar cap a un poble educador, sostenible i resilient, equitatiu i seguir i comunitari i deliberatiu.”

També avancen que en el proper ple municipal, que es celebrarà el dimarts 3 de maig, ja presentaran les primeres accions destinades a “cuidar, reactivar i transformar la vila”, el que consideren els tres pilars d’aquest equip de govern.

Recordem que el passat 13 d’abril es va fer efectiva la moció de censura i es va proclamar a Isaac Salvatierra, de Junts per Tiana, com a nou alcalde de Tiana. Dies més tard, el 20 d’abril, els socialistes confirmaven l’entrada dels seus dos regidors al govern de l’agrupació d’electors.

Marta López
Marta  López